17.07.2019

"Ініціативна група" з колишніх співробітників дестабілізує роботу Українського Дунайського пароплавства, - ЗМІ

"Ініціативна група" з колишніх співробітників ПрАТ "Українське Дунайське пароплавство" (УДП, Ізмаїл, Одеська обл.) і кандидата і депутати дестабілізує роботу підприємства, пише delo.ua.


Згідно з опублікованою у вівторок статті "Хто розгойдує човен на Дунаї", група рейдерів на чолі з колишнім заступником голови правління УДП Володимиром Запорожаном свідомо дискредитують керівництво підприємства в очах президента України Володимира Зеленського і домагаються зниження ринкової вартості компанії х метою її приватизації на невигідних для держави умовах.

Група рейдерів, до якої, крім Запорожана, входять колишня заступник голови правління УДП Зоя Шкурко, кандидат у народні депутати Віктор Куртєв і кілька капітанів суден, звинувачує керівництво УДП нібито в непрозорій кадровій політиці, неефективній роботі підприємством і корупційних схемах при продажу непридатного до роботи теплохода через систему ProZorro.

"Інформаційні атаки з боку опонентів допомагають їм добитися зниження ринкової вартості одного з ключових підприємств галузі. А спроби адміністрації розвивати компанію були зустрінуті" ініціативною групою "в штики", - наголошується в матеріалі delo.ua.

Згідно зі статтею, керівництво підприємства розцінює скандал як спробу зірвати реалізацію Стратегічного плану розвитку компанії на 2019-2023 роки і провести його якнайшвидшу приватизацію за заниженою ціною.