11.01.2019

Вартість світла для технічних цілей у багатоквартирних будинках знижено

Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), встановила вартість електроенергії, споживаної на технічні цілі в багатоквартирних будинках і садових товариствах, на рівні цін для населення.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) Оксана Кривенко, передає Поштівка.

"Сьогодні на першому засіданні врегулювали ціни на електроенергію, спожиту на технічні цілі в багатоквартирних будинках і садових товариствах шляхом скасування постанови НКРЕКП від 21 грудня 2018 року № 2010. Для зазначених цілей буде застосований тариф на рівні як для населення", – повідомила вона.

Нагадаємо, 21 грудня 2018 року саме НКРЕКП затвердила у зазначеній постанові пункт, відповідно до нього тарифи на електроенергію, що використовується в багатоквартирних будинках та гуртожитках на технічні цілі, було встановлено на рівні тарифів для населення, що призвело до суттєвого підвищення вартості такої електроенергії.