13.05.2015

У Макіївку Донецької області завезли два тактичних ракетних комплекси «Точка У».

Про це повідомив прес-центр АТО з посиланням на дані розвідки.

«7 травня у Макіївку було завезено дві установки «Точка-У». Одна пішла у напрямку Нижньої Кринки, а інша розташована у лісовому масиві. Там військова охорона. Нікого не пускають. Навіть дітей, які після відпочинку на природі поверталися додому раніше звичною дорогою, «гості міста» затримали, відібрали мобільні телефони і протримали декілька годин», - йдеться в повідомленні.

Окрім того, 11-12 травня через Ізварине у напрямку Краснодон – Свердловськ пройшло 5 ворожих танків, 2 Гради, 2БМП, декілька Смерчів. Техніку загарбники розташували на території Свердловського машзаводу.

В окупований Ілловайськ прибув ешелон з кількома сотнями двигунів різного типу для військової техніки. Використовуючи БПЛА терористи відправляли на мобільні телефони смс з текстами типу «Нас зливаюсь», «АТО провалилося», тощо.

Найближчим часом у зоні АТО буде встановлено телефони Гарячої лінії, за якими мешканці Донбасу матимуть змогу сповіщати про свої проблеми, щоб їх якомога швидше вирішувала військово-цивільна адміністрація.